Vaak worden mensen te veel aan het denken gezet,
Daardoor wordt het nemen van stappen vaak belet.
Te veel wordt er geanalyseerd,
Te weinig gerealiseerd,
Proberen te genieten van wat het leven geeft,
Negativiteit hebben we allemaal te veel beleefd.
Ook al heb je heel veel verdriet,
En dat je nu nog helemaal niet geniet.
Voor ons allemaal komt er een moment,
Dat vreugde in ons leven weer een plaatsje kent.
De één heeft dat al mogelijk bereikt,
Terwijl een ander mogelijkheden ontwijkt.
Maar ooit komt er voor ons allen een dag,
Dat genieten je weer toe lachen mag.
~~Lianne~~