Soms lijk je zoveel verder
dan je eigenlijk al bent
Je lijkt een droom
maar bent het niet
Je bent
een groot verlangen
Soms lijk je zoveel verder
dan je eigenlijk al bent
Al wat er overblijft
is een herinnering
aan vroeger
een verlangen
naar die tijd
een hunkering
naar later
als je ooit weer
meer zal zijn
dan enkel dat verlangen
als je niet meer ver zal zijn
maar heel erg dicht
... bij mij...