Het hangertje van mijn ketting dat een hartje is
Verteld mij een geheimenis
Verteld van geluk en verdriet
Das wat je aan mijn hartje ziet
Het weet hoe vaak ik kiezen moest
Het is dan ook al oud en zelfs een beetje verroest
Het hartje troostte mij
Ik had verdriet, maar ik werd weer blij
Iedereen heeft een hart
Ook als het hen verwart
Het heeft zo zijn waarde
Alle indrukken die je vergaarde
Hier kom je ze weer tegen
En soms is dat een zegen
vergeet je verdriet
al lukt dat je toch niet
en is dat ook niet goed
dus luister naar wat het hartje wil dat je doet