Jij hebt m'n ogen geopend
en me 'n andere wereld laten zien
Een wereld die ook mooi is
en niet alleen maar donker en grijs
zoals het eerder was
achter mijn gesloten ogen
In mijn 'veilige' wereld
die niet veilig bleek te zijn
maar ik dacht alleen dáár mezelf te kunnen zijn
Daar, achter mijn gesloten ogen
Maar jij hebt m'n ogen geopend
En me laten zien dat er 'n andere wereld is
waar ik ook mezelf kan zijn
bij jou kan ik mezelf zijn
en dankzij jou loop ik nu door de wereld
met niet langer gesloten, maar open ogen..