Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
the crows
no one to keep me company
only the crows
alone in the cage of my thoughts
as my doubt grows
my senses bewitch me
as did the sound of breathing
thinking to know the truth
but touching the fire heating
what is it that imprisones me
so profound and deep
so hard to catch
and so hard to keep
where lies my liberation
the key to the above
it lies in the truth
of unconditional love
I shall fly the night
and the Lord he knows
that I shall be
like one of the crows
Reacties op dit gedicht
Raika vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
karin jansen
:
Woensdag, september 21, 2005 20:55
waaaaaah!! O.o (ja weet het, paar a's te veel :-P hehe just kidding)
echt een down gedicht ja! brrr ... maar toch vind ik kraaien mooie dieren
mooi geschreven trouwens!
greetz
kay
Over dit gedicht
Auteur:
Raika
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
20 september 2005
Thema's:
[Angst]
[Dood]
[Leven]