ik weet:
gevoel wordt uit de duin gezogen
om het schelpengruis der wegen
bestaan nog sporen van herinnering
van woorden stilte die we zwegen
en wat me van je nog omrandelijk beving
ik mail het met het ruim vermorgen
van wat een liefdezang vermag
hoe zal ik strand, zon en zee
met hart en ogen
jou dieper wijden:
het was een mooie mooie dag