in de stilte van de nacht
heb ik veel aan jou gedacht
ik tel de eindeloos lange uren
raak uitgekeken op de mij omringde muren
steeds weer moet ik aan jou denken
aan woorden in een gedicht die ik jou wil schenken
aan een relatie en liefde
aan de tijd.......
de klokt tikt en tikt
regen kletterd tegen de ramen
nog even geduld
dan......
is de eenzaamheid voorbij
en ben ik weer met iemand
weer samen vrij
laat die rottijd achter mij
voorbij.....
het begin van een schone lei
beter dan "vogelvrij"
.......
geen tralies belemmeren mij
te gaan waar ik verlies
zelfs gekluisterd ben ik vrij
een vrijheid die ik nooit verlies
want op de wieken van mijn dromen
kan ik overal komen