De explosie die iedereen hoorde
De oranjerode steekvlam die iedereen zag
Het vliegtuig waarin iedereen zat
De wereld die toen veranderde
in iets wat we nog niet kennen.
Konden we de film terugdraaien
dan kwamen we terecht bij onwerkelijke wezens
grijs van haat als de vuile stofwolk
die toen op iedereen neerdwarrelde.