Voorgekauwde vrijheid,
algehele hypocrisie
overheersen de mensheid,
ook hier,
vooral hier.
Iedereen waagt zich aan namaakcreativiteit
en vergezochte
absurditeit.
Voorgangers leggen
zij die pogen
onder contract
en zogen
hen als luie varkens,
maar zwijnen
kunnen de kleine
lettertjes niet lezen.