Wie weet het nou...
Met een blik op het verleden
begin in te lachen
maar dan denk ik aan het heden
en ik hou abrubt op...
Vroeger was ik klein, alles simpel en gemakkelijk
Geen idee wat me te wachten stond
maar nu is het dan zover
Ik ben ik de grote wereld beland
meer tranen worden verpild
Ik lach wel, ik doe ook gek
Maar wie weet nou
Wat me echt dwars zit
Eigenlijk niemand he...
alleen ikzelf en misschien nog 2
Maar mijn diepste geheimen
zitten toch echt in mezelf...
Helaas...