Hoe eenzaam kan een mens zijn
hoeveel kun je verdragen
waar ligt de grens
waarop je onvermijdelijk strand
De eenzaamheid kleurt mijn dag
vloeit door mijn aderen
grijpt me bij mijn keel
dreigt mij te verstikken
Gedachten tollen door mijn hoofd
kan het maar niet stoppen
eindeloos zijn de dagen
en vol van heimwee en verdriet
Mijn hoofd rust op mijn armen
zoeken steun voor mijn verdriet
maar de tranen willen niet komen
die voor bevrijding kunnen zorgen
Hoe eenzaam kan een mens zijn
hoeveel moet ik nog verdragen
wanneer komt het moment
dat de zon weer te voorschijn komt
Hoe sterk kan een mens zijn
die zoveel heeft te dragen
die ondanks alles steeds weer hopen blijft
op van die mooie, gelukkige momenten
Sterker uit de strijd
is nu mijn devies
ik kan en wil niet opgeven
en zal blijven vechten voor een beetje geluk