Achterlijk donker en gesloten krot
Genoeg heb je verpest
Door jou was ik een ruine
Alles is gesloopt
Massieve muren zijn neergehaald
Grond is zorgvuldig afgegraven
Fundering is gelegd
Muren worden opgetrokken
Nu met ramen en deuren
Een kasteel, paleis ben ik aan het bouwen
Waar anderen van mij zullen houden
Zoals ik van hen kan houden
Hallo toekomst,
Het is tijd, ik kom eraan!