Meisje van m'n dromen,
zal de dag ooit nog komen?
Dat je bij haar weg zult gaan
en op mijn stoep zal staan?
Zal het dan ook zo zijn zoals je zei?
Zou je me dan verrassen
en kwam je dan bij mij
en zouden we dan ook echt gaan picknicken
en naar de Efteling gaan
en 's nachts gaan wandelen op het strand
totdat de zon weer op zou gaan?
Uren kan ik over deze dag dromen,
zal hij ooit nog komen...?