voel ,me de laatste tijd zo leeg
onbemint zo uitgeleefd
weet niet waardoor het komt
ik weet niet wat ik heb
zie dat er iemand gepest word
word beschuldigt onterecht
ik wil zeggen dat dat niet hoor
dat dat niet kan
maar ik zei niks
bleef staan en keek toe
heb geen puf meer
het is of ik iets mis
alles wat ik wil dat heb ik
dus ik kan niet verklaren wat het is
heb gewoon het gevoel of ik stik
het voel zo leeg
zo pijnlijk,zo raar
een gevoel zo onverklaarbaar
wil het van me afpraten
maar wat moet ik zeggen
weet niet eens wat het is
heb het gevoel of ik iets mis
ik ben niet ik
ik stik..!!
heb me familie en vrienden
alles waar ik van hou
is omdat ik puber ben
wat dit is niet meer goed
ben niet meer dat meisje dat ik ken
een gevoel zo leeg
onbemind,pijnlijk en o zo raar
hoe kom ik hier van af
dit is zo overklaarbaar