een kwestie van...
Een kwestie van seconde,
dat je opnieuwe in ring spring..
Deel neemt aan deze nieuwe ronde.
en je stem door mijn hoofd zingt.
Dit is een kwestie van manieren,
dat jij zomaar in mijn hoofd kruipt.
Pogingen om mijn hartje te versieren.
Weet je dan niet dat je naam al door mijn hoofd sluipt?
Slechts een kwestie van verlangen,
dat jij wakker maakt in mij.
Mij heb jij gevangen,
laat mij nu niet meer vrij.
Cindy