*****
Soms wil ik huilen,
maar dat verdriet probeer ik dan met een lach te verschuilen.
Anders word er weer gezegt wat een aanstellerig mens,
terwijl ik het liefst mijn gevoel kwijt wens.
Ik wil wil me verschuilen op jou schouder,
het word steeds ouder.
Ik zie me niet op jou schouder huilen,
en mijn verdriet wil ik niet meer verschuilen.
Ik wil twee armen om mij heen,
daarmee voel ik me niet meer alleen.
Te mooi om waar te zijn,
maar het is een fantasie o zo fijn.
Door handen wil worden gestreelt,
dit is iets want mijn fantasie met mij deelt.
Iets waar ik nooit aan kan geloven,
zul je van me houden? Je moet het me beloven.
Dit is iets wat ik nooit zie gebeuren,
en dat ik tot mijn dood zit te treuren.
*****