Ik wil je wat vragen..
Waarom worden we niet op handen gedragen..??
Waarom mogen we niet treuren..??
Waarom moeten er zoveel dingen gebeuren..??
Mag ik vragen waarom we leven..??
En onze verhalen als een dagboek in onze geheugen worden geschreven..??
Waarom we lachen op een feest..??
Terwijl je weet misschien ben ik er morgen wel geweest..!!
Wie weet nog hoeveel dagen..??
Dat ik me deze dingen nog af kan vragen..??