¨*Je Bent Er Altijd...*¨
Je bent altijd bij mij,
ookal ben je nog zó ver weg,
In mn hoofd,
in mn hart,
je gaat nooit weg!
Altijd ben je dr bij,
je zit in mij..
In mn hart om precies te zijn,
ik vind het soms maar wat moeilijk,
maar ook heel fijn!
Tranen vloeien over mn wang,
ik ben alleen...
Ik mis je zo onwijs veel,
zonder jou,
voel ik mij niet heel...