Wanneer je lacht...
Vliegen er vlinders,
Omdat jij degene bent waarop ik heb gewacht...
Al zeg je niets en kijk je me zwijgend aan...
Toch maak je me nog meer verliefd...
En nu weet ik al, dat ik je niet zo maar zal laten gaan...
Bij jou ben ik niet onzeker of bang...
Jij zou mij nooit iets flikken dat me kapot maakt...
Dat weet ik omdat jou liefde me tot het diepste van binnen raakt...
Jij hebt mijn ogen geopend...
Door je lieve woorden, je vertrouwen in mij...
Het gevoel dat je me geeft waardoor ik me bijzonder voel,
Ik hoop dat jij precies weet wat ik bedoel...
Zo vaak is dat tegen me gezegd...
'Ik hou van jou'
Maar als jij het zegt, Hoor ik het je zeggen...
Jij meent het echt...
Wat zou ik moeten zonder jou...
Je respecteert wat ik doe...
Studeren, dansen, werken... Je wil echt weten hoe het met me gaat...
Dat is zo belangrijk voor me, iemand die dat wil weten...
Die de dingen die ik doe niet koud laat...
Ik wil het aan iedereen vertellen...
Dat ik van je hou...
Maakt me niet uit wat ze denken,
Als het echte vrienden zijn, weet ik dat ze mij dit schenken...
Lieverd...
Jou wil ik alles geven,
Mijn liefde voorop...
Je moet weten dat ik je vertrouw,
Met heel mijn hart...
Jij hebt mij geholpen aan een mooie nieuwe start...
~Onbeschrijfbare liefde...~