Oma weet je nog van toen?
logeren,kadootjes dikke zoen.
Niets was te dol, alles kon
"t was altijd een feest als jij eenmaal begon.
Nu begin je te vergeten
hoe de kleinkinderen heten
Zoekend in je eigen huis
vragend waar hoor ik nu thuis?
Je vertelt uit je kindertijd
tegenwoordige tijd, dat ben je kwijt.
Herinneringen van toen lijken nu echt te zijn
Je bent weer een kind,een meisje heel klein.
Soms lijkt het of je me nog herkent
en denk ik een klein moment
aan al die fijne dingen
Goddank voor die herinneringen.