Moe
dat ben ik al tijden
Misselijk
weet niet waarvan
Mis jou armen om me heen
de liefde, het geluk
De warmte die je uitstraalde
Moe
dat ben ik al tijden
Misselijk
weet niet waarvan
Tranen stromen even
moe, zwak en misselijk
Van het verleden
dat wij hebben
Moe
dat ben ik al tijden
Misselijk
weet niet waarvan
Wil kijken naar wat komt
geluk dat ervan af moet spatten
van jou en mij, die ander
hand in hand
Moe
dat ben ik al tijden
Misselijk
weet niet waarvan
Wil verder met hem
omdat ik die ander losgelaten heb
Wil jij dan bij me komen
mijn liefde waar ik zolang op heb gewacht?
Moe
dat ben ik al tijden
Misselijk
weet niet waarvan
Kom je bij me
leg je een arm om me heen
Geef je me de warmte
de kus die we beide willen?
Moe
dat ben ik al tijden
Misselijk
weet niet waarvan
Hopen, dromen en huilen
ze liggen zo dichtbij elkaar
Het komt ooit goed
dat weten we beide
Moe
dat ben ik al tijden
Misselijk
weet niet waarvan