Elkaar ontmoet in Engeland
Ik met de fiets in jij met bussen
Eindelijk een geestverwant
met 200 kilometer er tussen
Ik zal je missen
Maar maak je geen zorgen over je keus
Het was aan jou te beslissen
No hard feelings, heus
Het ergste is dat ik niet bij je kon zijn
Op het zwaarste moment
bij de ergste pijn
die alleen jij hebt gekend
Je hebt veel geleden
Ook al was het vaak niemands schuld
En de echte reden
Blijft in nevels gehuld
Je hebt ons pijn gedaan
Maar dat is om het even
Bij ons zal het ooit weer over gaan
Maar jij moest er mee leven
Wat wij ook mogen geloven
waar jij nu ook bent
Je moet me beloven
dat je net als altijd jezelf bent