Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
vrienden
hou op je bent een vriend
je bent iemand die het niet verdient
je moet jezelf nu goed zien
van mij en de mensen om je heen krijg je een tien
je bent mooi dat moet je weten
je bent iemand die ik niet zal vergeten
je hebt me zo vaak geholpen in me leven
daarom wil ik jouw nu hulp geven
ik wil met je lachen huilen en praten
zoals we eerst ook zaten
ik wil je helpen als een rechter hand
samen hebben we toch een hechte band
hou op je bent het waard om verder te leven
je kan nog zoveel van jezelf geven
meis je kan het zet hem op
je bent super helemaal top
**gedichtje voor meisje die hoop ik weet dat het voor haar is(pri:P) zo nu weet ze het zeker**
Reacties op dit gedicht
diede vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
M.H
:
Dinsdag, september 27, 2005 21:10
heel erg mooi
liefs
Over dit gedicht
Auteur:
diede
Gecontroleerd door:
Sunflower
Gepubliceerd op:
27 september 2005
Thema's:
[Vriendschap]
[Verdriet]