Ik heb een bult in mijn lies
en als ik heel hard nies
heel onkies!
doet het reuze veel pijn..in m'n lies
kuch...
En als ik daar dan met m'n vingers op ga douwen
is de pijn helemaal niet meer te houwen
(kheb ff genekt
in streekdialec..)
vroeg mijn broer Toen
waarom ik dat steeds zat te doen?
Ik zeg: Toen, ik heb geen idee
waarom kijk jij naar Patty Brard op tv?
...hij zegt..
omdat ik wil begrijpen hoe mensen zijn:
zij als een verdraaide spiegel
met een onderkin als Hans Wiegel
bleeerend op tv
is volgens mij hetzelfde, en nee, niet leuk,
als een liesbreuk!
Dus ik begrijp wat je voelt...je wensen
Als jij een maagzweer krijgt
kijk ik naar Jensen.....