Waarom ben je heen gegaan
Oo lijf zonder ziel
Waarom heb je je lijf verlaten
Oo ziel zonder lijf
Ik voeg jullie samen en jullie
worden één want zonder lijf
geen wezen en zonder ziel geen
leven
Zo horen wij ook tesamen
Oo jood waar ik van hou
zielsveel want samen zijn we één!!