Jouw…
Jouw lach is het eerste wat ik zag
Jouw lach doet mij stalen elke dag
Jouw stem is als een vogel die fluit in de morgen
Jouw stem kan mij trillingen door mijn lichaam bezorgen
Jouw ogen zijn Godsgeschenken
Jouw ogen zijn het mooist op aard, ‘k kan niets anders bedenken
Jouw liefde is als een roos die stralend rood kleurt
Jouw liefde is het die mijn leven opfleurt
Jouw begrip voor al mijn zorgen
Jouw plotselinge vraag of ik je meisje wilde worden
Jouw meisje zal zich voor de volle 100% geven
Jouw meisje zal altijd bij je blijven in dit leven
Lieve Mars.
Bedankt dat jij op mijn pad mocht belanden.