Veel meisjes lopen langs mij heen,
Veel meisjes kijken mij aan,
Ik zie haar ogen, zij de mijne,
Ik zie haar unieke ogen,
Daar zijn er mijn 1 van.
Maar ik heb maar 1 meisje lief ,
1 meisje zo charmant, zo lief.
Zo teder en fijn,
Haar huid zo fijn als satijn
Ze is de enigste, maar dan ook echt,
Haar liefde geeft mij kracht,
Zij is de gene waarvoor ik vecht.
Haar stem, haar ogen, haar haren.
Iets dat niemand anders kan evenaren.
Ze is mijn engel, ze is uniek,
Mijn engel heeft een naam, mijn engel heet Annemiek…