wil met je praten
wil je zeggen dat ik van je hou
wil in je arme ligen
wist ik nou maar wat jij wou
wil het bij kunnen leggen
wat ik deed maar ook wat jij deed
wou dat je me weer kon zeggen..,
dat ik voor jou de eninge ben
ik wil weer met je praten
over wat mij zoal bezig houd
ik dan teggen je aan kruipen
gewoon jij en ik begrijp je dat nou
wil zoveel
maar dan alleen met jou
zal je dan enkel dag vertellen
hoeveel ik van je hou
maar jij wilden dat niet met mij
dumpte me,lied me gaan
het doet me nu nog altijd pijn
je zag het met mij niet zitten
tot mij groote spijt
toch hoop ik dat je gelukig word
met een ander meid
toch zit je in mij hart
met een grote slot er om heen
ik heb de heringen bewaard
van af het moment dat jij verdween..