Chocomelk
't is heel raar gekomen
we waren aan het praten
toevallig over jou,
Je zou een beker smijten
gevuld met chocomel
't kwam zeer grappig over
alsof jij dat durven zou,
'k begon ermee te lachen
'k kon niet anders begrijp
je wel,
toch is het helemaal niet
grappig, die plekken gaan
er moeilijk uit en als het
dan nog warm is verbrand ik
me nog ook!
Wie zou de gevolgen dragen
als ik terug reageren zou?
Misschien nog niet zo'n
slecht idee, samen in het
ziekenhuis,
'k hoop wel dat ze daar
geen chocomelk hebben
want 't zou slcht zijn
voor die ziekenhuisbedden