Dagen gaan voorbij
Met jou niet aan mijn zij
Ik moet wennen om alleen te zijn
Er zijn momenten dan is het fijn
Vandaag zeker niet
Ik heb verdriet
Verlangend kijk ik uit het raam
Ik mis je warmte en je lichaam
Je glimmende ogen die liefde spreken
Die paar dagen lijken wel weken
Ik weet dat je van me houd
Toch is de kamer stil en koud
Ik wil mijn armen om je héén slaan
In je oor fluisteren dat ik je nooit meer laat gaan
Wachten zal ik op jou
Mijn lieve schat waar ik veel van hou