Als ik een boom zou zijn,
met takken reikend,
tot ver in de helder blauwe lucht.
Zou ik dan gelukkig zijn,
de zon mn takken laten verwarmen,
eeuwig staan zonder een zucht..?
Als ik een boom zou zijn,
zacht wiegend in de wind,
met alle sterren boven mij.
Zou ik dan tevreden zijn,
alle behoeften bevredigt,
onbezorgt en blij?
Als ik een boom zou zijn,
met mijn takken afstekend,
tegen de hemel, waar jij bent.
Zou ik dan die ene boom zijn,
die iedAls ik een boom zou zijn,
ereen in wijde omtrek,
weet te staan en kent?
Als ik een boom zou zijn..
vet relaxxt..