Hard op de achtergrond klinkt satanistisch muziek.
Ik kijk naar je gezicht je maak me ziek!!
Ik haal me bijl tevoorschijn.
En zeg:"Wat ik jou ga bezorgen is echte pijn!!"
Met een zwaai zie je hoe ik in je arm hak.
Ik vraag:"Doet het pijn net zoals toen ik je been brak?"
Ik kijk naar je arm vol met bloed.
Genietend van jou pijn is hoe ik me voed.
Je kijkt naar me en je weet ik ben nog lang niet klaar.
Je weet het ik ben je ergste gevaar.
Met een keukenmes kerf ik mijn naar in je borstkas.
Het liefste wilde je dat ik je vergas.
Langzaam begin ik je oren eraf te snijden.
Het windt me op om je zien te lijden.
Waar ik je net sneed begint het te bloeden.
En sadistisch schreeuw ik:" Wie niet horen wilt moet maar voelen"
Daar zit je dan vast gebonden aan een stoel.
Je zo bloedend zien geeft me een wereld gevoel.
Met een scalpel haal ik voorzichtig je oogleden weg.
Shit sorry ik stak je in je oog wat heb je toch een pech.
Met mijn botte tang maak ik je tanden kapot.
Je weet gewoon dit is jou lot.
Had je je einde zo verwacht?
Je gemarteld zou worden en iemand je uitlacht??
Met mijn zware moker verbrijzel ik je vinger.
Ik sla erop los als een "Belringer"
Je probeerde me nog te bedrijgen met al je moed.
Maar het maakte niet uit 10 minuten later was je al dooggebloed.
Je dood was niet vermijden.
Maar ik hoopte dat ik je nog wat langer kon laten lijden.
Ik weet het, het is niet normaal...
Maar van je dode lichaam, kom ik.....