Ben geen bal die je heen en weer kan schoppen
dacht dat die verhalen en roddels en andere dingen over mij zouden stoppen
maar schijnbaar stoppen ze niet
er is toch niemand die mij ziet
door en door
keer op keer
roepen ze dingen in een groot koor
elke keer weer
Wanneer laat je me nu eindelijk met rust ????