Eindelijk vrij
Complete overstroming op haar gezicht, tranen, niet van verdriet maar van opluchting.
Jaren lang gezwegen, van binnen oorlog voerend,
hoe nu verder, gevoelens van opluchting werden verdrongen,
waar ze jaren naar uitgekeken had boezemde haar opeens grote angst in.
Vrij om te doen en laten wat ze zelf wilde, zijn wie ze eigenlijk was.
Maar wie was ze,
eindelijk vrij..