Nathalie, ik zal er altijd voor je zijn….
Nathalie, jij lieve meid
Een prachtige periode,
Eindigt met spijt.
Hoe kon dit gebeuren,
Wie wil je slaan,
Wie liep te zeuren,
Wie liet jouw nou staan.
Denk eens goed na,
Over wat je wilt in je leven,
Denk eens goed na,
Voordat je iemand de liefde wilt geven.
Bega alsjeblieft niet dezelfde fout,
En hou je anders maar even in.
Al laat het je niet koud,
Overhaasten heeft geen zin.
Want je moet weten dat ik om je geef,
Je moet weten dat ik met je meeleef.
Dat ik je nooit zal laten staan.
Hoe je leven ook zal gaan.