Vanavond uit eten,
voor de laatste keer.
Nog een keer met zn twee,
een goed gesprek.
Nu komt het besef,
dat je echt weg gaat.
Dat je afscheid neemt,
van degenen,
waar je zoveel om geeft.
Nu komt het besef,
dat je verwacht,
ons weer terug te zien.
Maar dat je van Oma,
echt afscheid neemt.
Nu komt het besef,
dat jij misschien,
niet achter me zal staan,
wanneer ik je nodig heb.
-Zus gaat 11 okt. voor 10 maand naar australie..-