Al zes keer, ben ik opnieuw begonnen
met het herschrijven van dit gedicht
Telkens de 'backspace' knop ingedrukt
want de omvang van jou liefde vertolken
is me nog steeds niet gelukt.
Al negen keer overweeg ik deze zin
je brengt me in de war
ik weet niet wat ik moet zeggen
je bent zo mooi, zo lief
je hebt je stempel op mij gedrukt
En nog steeds is het me niet gelukt
Vlieg met mij mee
dat wil ik het liefst
Dan kan ik je het vertellen
onder woorden brengen
hoe jij liefde bij me plukt
Maar nog steeds is het me niet gelukt
Jouw liefde is zo groot
zo mooi, zo schoon
Je geeft me energie
JA, het is me toch gelukt! ZIE!