Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
de vlinder kruipt uit zn cocon
Die kus
tussen jou en mij
Weet niet wat ik ermee moet
genieten doe ik nu
Die kus
betekent veel
voor jou
voor mij
Heel even staan we stil
samen bij het verleden
Laat het nu achter me
om met jou verder te kunnen gaan
Mis het niet eens
het verleden
Houd nu van de toekomst
om bij jou te kunnen zijn
De draad op te pakken
waar ik hem heb laten liggen
Kan weer genieten
met een lach op mijn gezicht
De vlinder die uit zijn cocon gekropen is
een nieuwe weg is ingeslagen
Mooier kan het toch niet?
tussen ons nog een lange weg?
Mis je nu al
komt allemaal goed
Want bij jou ben ik veilig
in jou armen voor altijd
Reacties op dit gedicht
blue eye vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
blue eye
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
04 oktober 2005
Thema's:
[Liefde]