lieve lex,,
We hebben nooit kunnen zeggen
hoeveel we om je geven,
hoeveel we van je houden
We hebben nooit afscheid kunnen nemen,
Wij hadden je nog zoveel willen vertellen,
En zoveel leuke dingen willen doen.
Wij hadden je zo graag nog bij ons gehad
jij bent nu ver weg, end nooit meer kom je terug
Nooit zulle we je vergeten lieve jongen