Gisteren ging het zo goed
‘k kreeg weer massa's moed
Vandaag weer terug bij af
Voor mijn overmoed is dit de straf
Begrijp mijn eigen gevoel niet meer
het ging toch goed, deze keer?
waarom dan dat trieste gevoel
overleven is toch mijn doel?
Bij stukjes en beetjes kwam de slaap vannacht
en ik had juist een goede nachtrust verwacht
Bestraft voel ik me door mijn onvermogen
om mijn tranen voor altijd te drogen
Triest maak ik de balans weer op
verder weg lijkt nu de top
‘k ben weer zo'n stuk weggegleden
en had de weg terug graag vermeden
‘k hou me maar vast aan mijn dromen
dat de goede dagen toch weer zullen komen
de genezing komt steeds dichterbij
en voor ik het weet ben ik weer vrij!