Wat ik voor je voel
is moeilijk te omschrijven
Je brengt mijn hoofd op hol en
gooit mijn jonge leventje overhoop
Als je naar me lacht, smelt ik
Als je me herkent, zweef ik
wat ik voor je voel
is diep en heel intens
en onthoudt het goed
jij bent en blijft ... mijn diepste wens