Zij woont in een andere stad,
een andere plaats, een andere omgeving,
andere gebouwen.
Ik hou van haar, ik ik heb het volle vertrouwen.
Maar nog steeds vraag ik mij altijd af;
'Zou ze nog steeds van mij houden?'
Maar ik durf niet te denken dat ze me voor de gek zou houden.