Ik droom jou door mijn leven heen.
Werkelijkheid en droomwereld
lopen soms door elkaar heen.
Jij bent mijn droom, houdt mij op de been.
De tijd vliegt voorbij.
De dromen zijn korter dan realiteit lijkt te zijn.
Jou aanwezigheid is korter dan het is.
Wij samen zijn meer dan twee individuen.
In jouw ogen zie ik een ziel als de mijne.
Het niet samenzijn van onze individuen voelt als een groot gemis.
Het eeuwige voor ons
is het onbereikbare voor de rest.
Ever lasting love blijkt soms realiteit.
Het vertrouwen in de toekomst
is het verbeteren van het verleden.
Doorlevend in de dag van vandaag; altijd.