Dagen vullen zich met frisse lucht
Een verzwakt hart laat diepe zucht
Stilletjes ontwaakt een broze ziel
Omdat er een grote last wegviel
De wereld rondom krijgt terug kleur
Alles wat leeft wordt weer gezien
Openslaande armen blij gezind
Een uiting van men innerlijke kind
Genietend van elk teer moment
Wetend dat de wereld mij terug erkent
Ik sta aan de drempel van een nieuw begin
Een wereld vol dingen en mensen die ik zozeer bemin
Opnieuw stel ik me open
En laat vreugde door men lichaam lopen
Sterker als tevoren ga ik men toekomst tegemoet
Want wie goed doet…goed ontmoet