het is raar,
Het doet pijn
te zien
dat ik blind ben
het doet pijn
te weten
dat ik niet denken kan
het doet pijn
te bessefen
dat ik enkel dromen kan
alles door jou,
want
liefde is blind
liefde doet vergeten
liefde laat dromen
en tenslotte,
"love hurts"