ik voel me zo leeg,
ik wil je bij mij!
het kan me niets meer schelen hoeveel ik weeg,
het enigste wa telt zij gij!
steeds herhaald in mijn gedachten
ik zie je morgen,
oh ik kan haast niet wachten!!
ik zie je zo graag.
ik was haast vergeten hoe't
voelt om verliefd te zijn,
het doet zo'n goed,
maar soms ook zo'n pijn.
ik denk aan je, de hele dag,
en je lippen die zo begerig kijken
mmm...hoe kan ik ze ontwijken??
je hebt ZO'N schattige lach.
wil je alleen
maar
vastpakken,
aan je
vastplakken,
gelukkig,
zie ik je morgen,
vandaag,
zie ik je graag.