geen tijd om naar tedenken
tedruk,teveel aan het hoofd
werk school mezelf op oorden krijgen
en dan spook jij door m'n hoofd
zie ik je gezicht
al mij gedachtens is weer op jou gericht
afleiding heb ik nodig
ga naar vrienden
praten over koeitjes en klafjes
maar toch gaan mij gedachten weer naar jou
vraag ik me af,
of ik nog van je hou..??
ik wil niet van je houden
wil leven genieten
niet met jou in mij gedachten
niet die masker op
ik lach wel
maar ik meen dit niet
ik huil van binnen om jou
maar laat niet zien dat ik nog van je hou
het is nu al zo lang gelden
dat ik bij je was
mij leven met je delden
toch mis ik je
jouw aanwezigheid
die gezeligheid
en al die stomiteid
ik lied je gaan
laat nu elke dag nog een traan
jij zal niet meer aan mij denken
nooit meer zal ik jou mijn liefde schenken
nooit meer zal jij mij bellen
nooit meer wij..
ach onbewust hou ik nog van jou
ik wil gewoon even bij je zijn
het missen houd niet op
het doet z'n pijn