* Er is een Doel*
die blik in je ogen
liet me geloven
leidde me naar het licht
Jouw warmte is waar ik voor zwicht
In de naam van de liefde
Voel ik jouw aanwezigheid
Voel ik me bevrijd
Jouw passies, zijn mijn passies
jouw verlangens zijn de mijne
Wij lijken als 1 te zijn
de woorden die jij uitspreekt
zijn de flarden
van mijn gedachten
Wat moet ik verwachten
Je bent mn vriend
Me mattie, me bro'
dat zeg ik niet voor de show
ben ik bij jou, ben ik mij
ben ik bij jou, ben ik vrij
ben ik bij jou, ben ik echt ik
en niet fake
maar nooit, belazer ik jou
geen mogelijkheid, dat ik jou niet vertrouw
ik laat je niet zitten
wees niet bang, heb geen angst
want angst zal veranderen in verdriet
en verdriet betekent zorgen
wees niet bang, er komt een morgen
jou zal ik beschermen
tot het einde van de tijd
jou stel ik niet teleur
broeder, je krijgt geen spijt
onze paden zijn gekruist
na die lange tijd
het was het lot
wij horen te leren, te leren van elkaar
samen zijn we cool
Je hebt gelijk, aight. Er is een doel...