Ik zie...
ik zie een ster,
het is mijn ster,
het is jouw ster,
het is onze ster,
het is de ster van iedereen.
ik zie een maan,
het is mijn maan,
het is jouw maan,
het is onze maan,
het is de maan van iedereen.
ik zie een zon,
het is mijn zon,
het is jouw zon,
het is onze zon,
het is de zon van iedereen.
ik zie een man,
het is niet de man van iedereen,
het is niet onze man,
het is niet jouw man,
maar het is wel ... mijn man.