Mijn nek doet pijn.
Wat zou dat zijn?
Lijkt mij wel een scheur.
Wat een rare kleur.
Mijn nek ziet blauw
Is het een kou?
Nee, eerder door die dag
de dag van de nekslag.
Mijn nek was ok,
Toen toch allee.
Maar nu niet meer.
Nu heb ik zeer.
Toen op die dag,
kreeg ik een slag,
een dichtgewaaide deur,
vandaar kreeg ik die scheur.
Ja, nu weet ik het weer.
Man wat deed dat toch zeer.
En nu ik alles weer weet,
is mijn gedichtje gereed.